Nørregade 58
9700 Brønderslev
98801777

Kender du BASbio?

BASbio drives af BAS - Brønderslev Amatør Scene, og drives udelukkende ved hjælp af frivillig arbejdskraft. Brønderslev Amatør Scene er i sin grundsubstans en teaterforening, der laver amatørteater, etableret i 1986. I dag omfatter driften teater, koncerter, biograf, kunstudstilling, og meget andet som de frivillige medlemmer tager initiativ til. Vores force er at vi er medlemsdrevet - medlemmerne driver værket, og tager initiativerne til vores aktiviteter, og ingen er vigtigere end andre.

I forbindelse med den store byfornyelse i 2004/2005 omkring den daværende slagterigrund mellem Algade og Østergade - hvor blandt andet Løvbjerg og Restaurant Asia idag er beliggende - samt den modsatte side af Algade, valgte man også at nedrive byens biograf.

Gode medlemmer af BAS så lyset, og øjnede chancen for at etablere en biograf i BAS-regi. Vi fik løftet den kapital, der skulle til.... Og resten er historie.... Og hårdt arbejde...

BASbio er idag blevet byens, og oplandsbyers biograf, og matcher rent teknisk de store biografcentre, som er i byerne omkring os.

Det er sjovest at være frivillig i BASbio - og BAS iøvrigt, når vi har mange publikummer i salen. Brug os - vi bliver så glade ......

Se mere om foreningen her: www.bas-teater.dk