Nørregade 58
9700 Brønderslev
98801777

Teater, koncerter og meget andet

Nedenfor får du et overblik over vores kommende teaterforestillinger, koncerter og meget andetmandag 28. september

Korsbæk-Trioen


K

  mandag 28. september

  1t 30min

  Ikke vurderet

  Korsbæk-Trioen

  19:30
  K - Sal 1 - Koncerter
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  K
  Korsbæk-trioen er en klavertrio med base i Nordjylland, men med koncertvirksomhed i hele landet.
  De er klassiske musikere og seriøse udøvere af det klassiske repetoire, men de bringer gerne populær-musik ind i koncertprogrammet, og de præsenterer musikken med et glimt i øjet.

  De spiller alle mulige og umulige steder, og i enhver sammenhæng: I kirker, koncertsale, biblioteker, til receptioner, kongresser, privatfester osv.

  Olga Carlsen

  Uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium. Født og opvokset i Hviderusland. Begyndte at spille violin som seks-årig og har siden optrådt i mange forskellige sammenhænge. Siden Olga kom til Danmark i 2005, har hun været en aktiv deltager i Nordjyllands musikliv. Udover at optræde med Korsbæktrioen spiller Olga med Nordjyske Strygere og Aalborg Symfoniorkester.

  Johanne Andersson

  Uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium. Har et omfattende virke som cellist i hele landet. Spænder vidt, fra kirker, klassiske koncertsale, studier og spillesteder, til shows for børn, teater og musicals. Johanne spiller både som solist, i ensembler og i orkestre. Hun bevæger sig musikalsk på kryds og tværs af genrer og brænder for at udforske ny musik.

  Martin Kjeldgaard

  Uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium. Arbejder til daglig som organist og korleder ved Vodskov Kirke og har et omfattende virke som freelance-pianist. Martin beskæftiger sig desuden med teater og musicals som kapelmester, arrangør og vocal-coach. Han arbejder med både klassisk og rytmisk musik, men er uddannet inden for det klassiske område.

  Historien om Korsbæk-trioen

  En dag i september 2010 ringede Johanne til Olga og Martin for at samle en trio, der kunne spille "underholdningsmusik" ved Sussis (fra Sussi og Leo) fødselsdagsfest i Frederikshavnshallen. For nu at sige det på jysk, "så gik det da meget godt", og de besluttede os derfor for at arrangere en koncert i Øster Hassing Kirke, lidt nordøst for Aalborg, hvor Martin Kjeldgaard på det tidspunkt var organist.

  Til plakater og pressemateriale havde de brug for et navn. Valget faldt på "Korsbæk-trioen" fordi de gerne ville signalere at de har en bred folkelig appel og ikke udelukkende spiller rendyrket klassisk musik. De tror nok, at når folk hører ordet Korsbæk, så tænker de netop på noget hjertekært med bred folkelig appel.

  Den 6. april 2011 spillede "Korsbæk-trioen" således sin første kirkekoncert for en fyldt kirke.

  Med navnet "Korsbæk-trioen" var det selvfølgelig svært at undgå at blive kædet sammen med Matador, så udover kirkekoncerter, private fester, kongresser og receptioner er det blevet til en lang række Matador/Korsbæk bogcafeer rundt omkring i Jylland sammen med de to bibliotekarer Tine Eggertsen og Ove Rasmussen fra Aalborgbibliotekerne.

  I 2015 blev "Korsbæk-trioen" igen kædet sammen med Matador, denne gang i Dyrehavsbakken ved København, hvor de spillede ved indvielsen af "Korsbæk på Bakken" d. 30. april og igen d. 15. og 16. maj.

  De præsenterer deres musik på en lettilgængelig og ukompliceret måde og forsøger altid at trække nogle referencer til den sammenhæng de indgår i; gerne med et humoristisk islæt. De holder ikke lange foredrag om de komponister de spiller værker af. Faktisk synes de, det er sjovere både for sig selv og for publikum at gribe øjeblikket og introducere deres musik ud fra den situation, der spontant måtte opstå.

  En lille hemmelighed: Deres violinist, Olga, har aldrig set TV-serien Matador.
  Biografpremiere: Mandag 28. september
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:30
  Censur: Ikke vurderet

  lørdag 3. oktober

  Christine Aggerholm m/band


  K

   lørdag 3. oktober

   1t 30min

   Ikke vurderet

   Christine Aggerholm m/band

   20:00
   K - Sal 1 - Koncerter
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   K
   Christine Aggerholm med band i BASaren

   Den 3. oktober kl. 20.00 optræder Christine Aggerholm i BASaren i Nørregade.

   Vi kender hende som en af Brønderslevs lokale musiktalenter med et utal af optrædener bag sig på Brønderslevs scener. Derudover har hun tidligere optrådt som solist rundt i hele landet.

   Siden tiden i Brønderslev har Christine gået på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, hvor hun for tiden går på 3. semester med sang som sang som hovedfag.

   Denne aften giver Christine Aggerholm en forsmag på hendes nye kunstnerprojekt Carmie, der med en håndfuld nye sange og et splinter nyt band, står klar til at give publikum en uforglemmelig aften.

   Carmie er et ambitiøst aarhusiansk kunstnerprojekt, som i vinteren 2020 står klar med sit debut-udspil "Indicate Affection" - en EP som kredser om den alternative, og soulede r&b's poetiske- og stemningsfyldte udtryk.

   Musikkens lyrik rammer en nerve, som publikum sjældent møder i den gængse hverdag. Melodierne er fængende og stærke, og man mærker Carmies refleksion over følelsernes, snørklede kroge, der finder hjem i maleriske toner. I dette univers går 50'ernes soulede traditioner hånd i hånd med en mere elektronisk og detaljeorienteret lyd.

   Carmie rammer især publikum med hendes stærke- og unikke vokal, der bærer musikken til nye højder og efterlader lytteren med eftertanke og følelsen af nærvær.

   Billetter kan købes i døren eller i forsalg på www.basbio.dk, og på grund af coronarestriktionerne, er der kun plads til 80 gæster til koncerten. Døren åbnes kl. 19.00.
   Biografpremiere: Lørdag 3. oktober
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 01:30
   Censur: Ikke vurderet

   lørdag 10. oktober

   Revysangens genklang


   K

    lørdag 10. oktober

    1t 20min

    Ikke vurderet

    Revysangens genklang

    20:00
    K - Sal 1 - Koncerter
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    K
    Spændende rejse i Dansk revysangs historie med Revysangens genklang

    I mere end 100 år er der blevet lavet revy i Danmark og kisten med danske revysange er proppet med spændende og flotte viser. Sjove som alvorlige viser, alt efter hvilken tidsperiode det er fra.

    Det er denne spændende historie som Revysangens genklang at valgt at fortælle.

    En tidsrejse med nedslag i den danske revysangs historie fra forskellige perioder og med nogle af de sange som har betydet mest for den danske revysangs udvikling. Der bliver fremført viser af bl.a Liva Weel, Dirch Passer, Elga Olga, Preben Uglebjerg, Marguerite Viby, Kirsten Walther og Lisbeth Dahl, og alt sammen kædet sammen af små anekdoter om sangene og det hele sat ind i en tidsmæssig billede fra den periode de er fra.

    Forestillingen er sat sammen som en cabaret hvor sangene og historien er i højsædet. Hvor der bliver lejlighed til for alvor at høre teksterne og sætte dem i perspektiv til den tid de blev lavet i. Man kan derfor forvente at få en helt ny og anderledes oplevelse af sange som man ellers troede man kendte. Og samtidig rig lejlighed til at nynne med på sange der i dag nærmest er folkeeje.

    Revysangens genklang består af Birgitte Antonius på sang og John Skou på klaver og som fortæller.

    Forestillingen varer ca. 80 minutter plus pause.
    Biografpremiere: Lørdag 10. oktober
    Instruktion:
    Skuespillere:
    Spilletid: 01:20
    Censur: Ikke vurderet

    lørdag 31. oktober

    Signe Svendsen - Solo


    K

     lørdag 31. oktober

     1t 30min

     Ikke vurderet

     Signe Svendsen - Solo

     20:00
     K - Sal 1 - Koncerter
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     K
     Døren åbnes kl. 19.00

     Til SOLO koncerterne i 2020 er Signe Svendsen alene på scenen. Men med hendes historier, et lille arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær, får publikum mange forskellige udtryk på sådan en aften.

     Signe Svendsen står solidt på de danske livescener. Hun har i årevis betrådt de samme scener rundt om i landet sammen med Niels Hausgaard, med eget band og oftere og oftere alene.

     Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget; fællesskab, nærvær, medmenneskelig og relationer. Signe formår både at røre og underholde publikumpå samme tid.

     Og når sangenes fortællingerer pakket ind i en musikalsk enkelthed, som man føler man kender fra første strofe formår sangene og Signe at kravle helt ind under huden på publikum.

     "Jeg skriver jo med afsæt i mit liv, men det skal helst blive til en fælles fortælling, når jeg står på scenen. Vi rammes jo alle af det liv, der både forbløffer, spænder ben og løfter os op. Jeg laver derfor altid en pagt med publikum, når jeg træder op på scenen alene. Vi er i det her sammen! Og det vil folk gerne. Den direkte kontakt imellem dem og mig. Definitionen på fællesskab." Signe Svendsen
     Biografpremiere: Lørdag 31. oktober
     Instruktion:
     Skuespillere:
     Spilletid: 01:30
     Censur: Ikke vurderet

     mandag 2. november

     Stand-up - November


     K

      mandag 2. november

      1t 30min

      Ikke vurderet

      Stand-up - November

      18:30
      K - Sal 1 - Koncerter
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      K
      Så er det november, og comedyklubben.dk besøger igen BASaren.

      Denne gang står følgende på scenen:

      Dan Andersen
      Karsten Green
      Valdemar Pustelnik (Vært)
      Biografpremiere: Mandag 2. november
      Instruktion:
      Skuespillere:
      Spilletid: 01:30
      Censur: Ikke vurderet

      mandag 7. december

      Stand-up - December


      K

       mandag 7. december

       1t 30min

       Ikke vurderet

       Stand-up - December

       18:30
       K - Sal 1 - Koncerter
       VÆLG SPILLETIDSPUNKT
       K
       Julehygge med Comedyklubben.dk

       På scenen står:

       Morten Wichmann
       Anders Fjelsted
       Valdemar Pustelnik (Vært)
       Biografpremiere: Mandag 7. december
       Instruktion:
       Skuespillere:
       Spilletid: 01:30
       Censur: Ikke vurderet

       lørdag 23. januar

       Mikael K (Klondyke) Solo


       K

        lørdag 23. januar

        2t 00min

        Ikke vurderet

        Mikael K (Klondyke) Solo

        20:00
        K - Sal 1 - Koncerter
        VÆLG SPILLETIDSPUNKT
        K
        Mikael K er en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog og er tilmed en underfundig historiefortæller. Han synger om hverdagsagtige ting og om mennesker på en poestisk og ligefrem måde.

        Mikael K mange forskellige hatte på. Musiker, tekstforfatter, klummeskriver og tv-vært, men først og fremmest er han sanger og sangskriver, en slags moderne trubadur, der tager ud og synger sine sange og fortæller sine historier til dem, der har lyst til at lytte og være med på en god melodi
        .
        Han indtager scenen med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange.

        Der arbejdes for tiden med at udsende nyt album i efteråret 2020. Der varmes op fra og med januar med en række singler.

        Den nordjyske trubadur har siden 2002 med sit band Klondyke udgivet 6 anmelderroste albums med dansksprogede sange.

        I 2019 har TV2 - nord sendt serien DIT LIV ER EN SANG med Mikael K i rollen som vært. Her har han drønet rundt i det nordjyske landskab med et kamerahold i nakken og mødt mennesker, han skulle portrættere og skrive nye sange om. Det er blevet til en samling nye sange om 10 meget forskellige personligheder.Mikael K er en farvestrålende singer/songwriter, der mestrer det danske sprog – og er tilmed en underfundig historiefortæller. Han synger om hverdagsagtige ting og om mennesker på en poestisk og ligefrem måde.

        Mikael K mange forskellige hatte på – musiker, tekstforfatter, klummeskriver og tv-vært – men først og fremmest er han en moderne trubadur.

        I 2019 har TV2-nord og TV-MidtVest sendt 10 afsnit i programrækken DIT LIV ER EN SANG med Mikael K i rollen som vært. Her har han drønet rundt med et kamerahold i nakken og mødt mennesker, han skulle portrættere og skrive nye sange om.

        Den nordjyske trubadur har siden 2002 med sit band Klondyke udgivet 6 anmelderroste albums med dansksprogede sange.

        Mikael K har modtaget Danmarks Radios P4-pris 2007, Bjørn Afzelius-prisen 2008, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011 samt en Danish Music Award-Folk 2012/13 som Årets Sangskriver.

        Han indtager scenen med sine instrumenter (guitar, banjo, mundharpe mm.) og sine vedkommende anekdoter og historiefortællende sange.
        Biografpremiere: Lørdag 23. januar
        Instruktion:
        Skuespillere:
        Spilletid: 02:00
        Censur: Ikke vurderet