×
BASbio
Husk at du i biografen skal fremvise gyldigt Coronapas og ID. Klik her for at læse mere.
Nørregade 58
9700 Brønderslev
98801777

Teater, koncerter og meget andet

Nedenfor får du et overblik over vores kommende teaterforestillinger, koncerter og meget andetfredag 24. september

Djämes Braun


K

  fredag 24. september

  2t 00min

  Ikke vurderet

  Djämes Braun

  20:00
  K - Sal 1 - Koncerter
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  K
  Djämes Braun - Akustisk Tour 2021.

  P3's "KarriereKanonen" blev kickstarteren i Djämes Braun karriereforløb, og med vindernummeret "Duft Af Ba-cone" blev der lagt en solid grundsten til et langt forløb med det ene hit efter det andet, hvor der siden 2012 ikke er blevet set sig tilbage.

  Djämes Braun er indbegrebet af fest og god stemning og har kunne opleves på alle de danske festivaler igennem de seneste år hvor man har kunne synge med og få gang i danse fødderne til sange som "Traktor", "Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge", "Kvinder Og Kanoner", "Inficeret", "Lytter Ikk' Til Dem", "Geronimo", "Ild Til Blokken", "Dem Vi Var" og ikke mindst mega hittet "Fugle".

  Djämes Braun har imponerende mere end 35 millioner views på Youtube, over 60 millioner streams på Spotify alene som har affødt den ene guld og platin certificering efter den anden.

  Efter deltagelsen i TV2's "Toppen Af Poppen" blev der så småt lukket op for et nyt segment for Djämes Braun og overvejelserne om et akustisk set-up har været længe undervejs. "Jeg er længe blevet opfordret til at afprøve det akustiske format, uden at kaste mig ud i det da der var så travlt på festivalerne, clubberne og i studiet. Alligevel blev jeg nærmest skubbet ud på de akustiske skrå brædder i forbindelse med et event.

  Koncerten skulle have varet 45 minutter, men jeg endte ud med at spille 90 minutter. Dette var en øjenåbner for mig og jeg fandt ud af at dette kunne noget helt andet end jeg har oplevet før. Jeg tager derfor på en Danmarks tour med det akustiske setup, hvor vi koger de store festivalscener med konfetti, ild, røg og damp ned til et simpelt lejrbål. Ærligt, simpelt og intimt.

  Det bliver en aften hvor der er plads til røverhistorierne, de spontane udbrud, sandheder, løgne, snakke med mit band og publikum undervejs, men nok vigtigst af alt - Friheden! Friheden til at alt kan og må ske.

  Den nyfundne glæde ved at spille numrene uden sikkerhedsnet og tage det tilbage til fællesskabet, kontakten, nuet og nærværet. Til det uprætentiøse. - Til der hvor musik har de bedste vilkår."
  Biografpremiere: Fredag 24. september
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 02:00
  Censur: Ikke vurderet

  lørdag 25. september

  Slåbrock 2021


  K

   lørdag 25. september

   2t 00min

   Ikke vurderet

   Slåbrock 2021

   14:00
   K - Sal 1 - Koncerter
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   K
   Kjeld Torbjørn var stifter, leder, sanger og sangskriver i det legendariske Slåbrock Band tilbage i 1970erne og 80erne - og her 46 år senere kører både han og Slåbrock stadig derudad for fulde gardiner.

   I 2021 fylder han 75 år - men påstår at han er i bedre form, end da han debuterede som 28-årig.

   Det gamle Slåbrock er for længst slidt til trevler - men nye friske musikere udgør i dag henholdsvis Slåbrock Trio til de mindre spillesteder.

   Det er dejligt at spille med trioen for et mindre antal mennesker, som man nærmest alle har øjenkontakt med, siger Kjeld Torbjørn.

   Skønt er det, når de ældste har taget de unge med - eller omvendt. Og alle synger med på gamle hits som "To gears Diesella", "Banko" eller "Er min ring mon for stram til din finger. Så rejser mine nakke-hår sig, og jeg glemmer helt min alder. Hvem havde troet, at de sange en dag ville være evergreens? Man kalder det kult! Dét betragter jeg som en stor ros, siger Torbjørn.

   2020 har grundet Corona ikke været let for musikbranchen, men Torbjørn håber, det vil lysne i 2021, så han og hans Slåbrock kan komme rundt og fejre de 75 år på både små og store scener.

   Det er stadig dialekten fra Vendsyssel, der præger Slåbrock-repertoiret, men det synes ikke at udgøre nogen hindring for publikum, der også får et par nyere sange fra de CDer, Slåbrock har udsendt de senere år.

   Et nyt album er faktisk på vej i anledning af 75 års-dagen.

   På scenen er Kjeld Torbjørn i forrygende musikalsk selskab med Torkild Mørch Albrechtsen på guitar samt Ole Albrechtsen på guitar og dobro.
   Biografpremiere: Lørdag 6. marts
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 02:00
   Censur: Ikke vurderet

   lørdag 2. oktober

   IAMJJ


   K

    lørdag 2. oktober

    2t 00min

    Ikke vurderet

    IAMJJ

    20:00
    K - Sal 1 - Koncerter
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    K
    IAMJJ spiller en solokoncert i Brønderslev til oktober, hvor hans dybe og mørke univers skal fylde rammerne i BASaren.

    Der er ingen i Danmark, der kan det, IAMJJ kan, og vi er derfor stolte over og glæder os til at byde den danske rockpoet velkommen.

    Den blot 27-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med de største emner i sine sange, og han tør pege på de største navne som inspirationskilder: Nick Cave og Leonard Cohen.

    I 2018 udkom hans debutalbum ”Bloody Future”, hvor hans slæbende, dybe stemme og mørke melankolske melodier imponerede publikum og anmeldere. Det blev for nylig blev fulgt op af hans anden fuldlængde, ”Take It Slow On Me”.

    De to albums og singler som ‘Homer’, ‘Hitamolo’, ’Take It Slow On Me' og ‘My Two Eyes’ har bragt IAMJJ rundt i landet på de største festivaler, ud over grænserne så langt som USA og Tyrkiet.

    Udover imponerende 2 millioner visninger på youtube og over 5 millioner afspilninger påSpotify, er IAMJJs musik blevet heftigt spillet i de danske radioer.

    2021 betyder ny musik fra IAMJJ.
    Biografpremiere: Lørdag 24. april
    Instruktion:
    Skuespillere:
    Spilletid: 02:00
    Censur: Ikke vurderet

    fredag 8. oktober

    Girls on Bikes


    K

     fredag 8. oktober

     2t 00min

     Ikke vurderet

     Girls on Bikes

     20:00
     K - Sal 1 - Koncerter
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     K
     Thomas Buttenschøn og den rutinerede Aarhus-funkgruppe Soul Glo er gået sammen og har skabt et nyt band; Girls On Bikes. Første single, Velkommen I Klubben Igen, byder på danseværdig popmusik, funky bas-riffs og 80’er vibes, indsvøbt i en nutidig og moderne produktion. Om singlen fortæller Thomas:

     “Vi håber at singlen kan blive et sommer-soundtrack under genåbningen af Danmark - for i denne tid handler det om at finde nogle lyspunkter, og behovet for at være fælles om noget med nogen, er større end nogensinde før, og det er jo det musik kan. Jeg glæder mig helt vildt til at stå på scenen igen og synge Velkommen I Klubben Igen.”

     ?

     Bandet med det overraskende navn?

     Den Aarhusianske funkgruppe og Thomas havde i længere tid snakket om at lave et fælles band, og til sidst mødtes de fem unge mænd i Aarhus og begyndte at jamme. Sammen blev de til bandet med det noget overraskende navn, Girls On Bikes.?

     “Jeg fik idéen til navnet, da jeg var i USA for at optræde. Jeg snakkede med en amerikaner og fortalte at jeg er fra Danmark, hvorefter han så gravalvorligt på mig og sagde: “I’ve been to Denmark. What I love the most about Denmark is girls on bikes.” griner Thomas og fortsætter:

     “Jeg synes det var sjovt, og hvis der er noget vi gerne vil med vores musik, så er det at få folk til at have det sjovt.”

     Girls On Bikes består af: Thomas Buttenschøn (Sang), Mark Chemnitz-Laustsen (Keyboard), Søren Heller (Guitar), Henrik Møller (Bas) og Eddie Jarl (Trommer).
     Biografpremiere: Torsdag 26. marts
     Instruktion:
     Skuespillere:
     Spilletid: 02:00
     Censur: Ikke vurderet

     fredag 15. oktober

     Dorthe Gerlach - Udsolgt


     K

      fredag 15. oktober

      1t 30min

      Ikke vurderet

      Dorthe Gerlach - Udsolgt

      20:00
      K - Sal 1 - Koncerter
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      K
      Koncerten er udsolgt i forsalg.

      Det er tid til fordybelse, nærvær og smukke toner på dansk fra en af kongerigets mest velkendte og elskede stemmer, når Dorthe Gerlach tager på akustisk Danmarksturné i efteråret 2021.

      Vi lever i en tid fuld af opbrud og uforudsigelig forandring. En tid, hvor en epidemi sætter dagsordenen og spænder ben - særligt for det kulturelle og kreative Danmark. Men i stedet for bare at følge med, har sangerinden Dorthe Gerlach skabt sit eget opbrud og sin egen forandring med nye sange på dansk, titlen som mor og eks-københavner - og nu med stort anlagt akustisk turné forud for endnu flere koncerter i 2022.

      "Jeg har brugt den sidste tid på at skrive nye sange. Sange om at forlade København, sange om at blive mor, om at slå sig ned et helt nyt og ukendt sted. Sange om, på mange måder, at sige farvel til sit "gamle liv" og velkommen til det næste kapitel," fortæller Dorthe Gerlach der bl.a. tager sit nye kapitel - sangene fra EP'en 'Krigerhjerte' - med rundt i hele landet.

      Dorthe Gerlach skiftede spor, da hun efter mere end 15 år, som den ene halvdel af den anmelderroste countrypop-duo, HUSH, i 2015 udgav sit første soloalbum, 'Natlys'. Udover sine egne sange, lover Gerlach, der bl.a. har indtaget vores stuer i bedste sendetid som en del af musikprogrammet, Toppen Af Poppen, at vi også får særligt udvalgte fortolkninger med på sætlisten.

      "På denne tour kommer vi i et helt intimt setup. Og jeg lover der bliver tid til historierne bag. Jeg har savnet musikken, nærværet med jer og at kunne gøre det, jeg føler er så stor en del af mit liv, nemlig at spille live."

      De akustiske koncerter bliver altså Dorthe Gerlachs tilbagevenden til scenen, mens hun selvfølgelig også stadig vil kunne opleves på den allerede annoncerede forårsturné med fuldt band i 2022.
      Biografpremiere: Fredag 15. oktober
      Instruktion:
      Skuespillere:
      Spilletid: 01:30
      Censur: Ikke vurderet

      lørdag 30. oktober

      Steppeulvene anno 2021


      K

       lørdag 30. oktober

       1t 30min

       Ikke vurderet

       Steppeulvene anno 2021

       20:00
       K - Sal 1 - Koncerter
       VÆLG SPILLETIDSPUNKT
       K
       Danmarks mest legendariske rockgruppe fra hippetiden Steppeulvene er tilbage i 2021 med de 2 originale medlemmer Stig Møller og Preben Devantier og den nye ulveunge Eik Skibdal.

       Trioen vil live lufte de uddødelige klassikere fra Hip og helt nyt materiale som bandet over det kommende år forventer at indspille med henblik på udgivelse.

       Rock og beat fans i alle aldre kan glæde sig til genhør med Itsi Bitsi, 0-0-0, Dunhammeraften og alle de andre.

       Steppeulvene anno 2021 består af Stig Møller, vokal og guitar. Preben Devantier, trommer, og Eik Skibdal, vokal, og bas.
       Biografpremiere: Lørdag 30. oktober
       Instruktion:
       Skuespillere:
       Spilletid: 01:30
       Censur: Ikke vurderet

       lørdag 6. november

       Di Taknæmlæ


       K

        lørdag 6. november

        2t 00min

        Ikke vurderet

        Di Taknæmlæ

        14:00
        K - Sal 1 - Koncerter
        VÆLG SPILLETIDSPUNKT
        K
        Vi er Di Taknæmlæ.

        Vi fek stappe æ mool i muej da vi bløw føej. Så tjøpt wi en masse plåer mæ Johnny Winter, Thin Lizzy å ZZ Top da vi war oeng.
        No er pekåppen brække..

        Vi møttes i 78 på en mark mææl Sææreslæ å Stjænom. Vi oew en sitronmåån mæ glinsende glasur å så jiik der 30 oer... Så møttes wi ijan i 2008 å wi oew en sitronmåån miir å så snakke wi let å speelt en bette småål å drak no kaffe...
        Biografpremiere: Fredag 6. november
        Instruktion:
        Skuespillere:
        Spilletid: 02:00
        Censur: Ikke vurderet