Nørregade 58
9700 Brønderslev
98801777

Teater, koncerter og meget andet

Nedenfor får du et overblik over vores kommende teaterforestillinger, koncerter og meget andetmandag 23. september

Carsten Bang, Nicolaj Lange og Valdemar Pustelnik - Stand-up med Comedyklubben.dk


K

  mandag 23. september

  1t 30min

  Ikke vurderet

  Carsten Bang, Nicolaj Lange og Valdemar Pustelnik - Stand-up med Comedyklubben.dk

  19:00
  K - Sal 1 - Koncerter
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  K
  Carsten Bang er en ikke mindre end fantastisk komiker, og vi er lykkelige over at have ham med på scenen d. 23/9-24.

  Carsten Bang er en del af det hold af stand-up komikere, der optrådte på det legendariske DIN’s i København i starten af 1990’erne, og i 1994 var han sammen med en række andre komikere studievært på P3’s comedy-radioprogram ’På glatis’, før han blev kendt på ZTV fra programmerne ’Nu forstår jeg ingenting’ og kult-sketchshowet ’Det’ jo løgn’ sammen med blandt andre komikerkollegaen Thomas Wivel. I de sene 1990’ere og begyndelsen af 2000’erne var han tekstforfatter og redaktionsmedlem på programmer som TV 3’s ’Rent Fup’ og DR’s søndagsquiz ’Dusino’, og han dukkede selv op på skærmen i DR’s fredags-underholdningsshow ’Absolut Fredag’ og i DR 2’s ’Gintberg Show Off’ 1 & 2 – og senere også i programmet ’Vindhætterne’, hvor han ikke mindst blev kendt som manden, der afbrød Gintberg i interviews på Strøget.

  Nikolaj Lange
  Med sine næste to meter i højden rager Nikolaj Lange godt op i landskabet, og over de seneste år har Lange også fået etableret sig som en kæmpe på den danske stand-up scene.

  På sociale medier er hans videoer gået viralt om livet som forsmået ægtemand, gør det selvmand, havemand og et liv med affaldssortering, og han har hen over en relativt kort årrække etableret sig som en af landets mest succesrige (og travle) komikere.

  Nicolaj Lange skiller sig ud med sin nordjyske facon og har ligeledes haft flere succesfulde one-man-shows rundt om i landet, hvor han har optrådt for udsolgte sale i alle landets større byer. I 2019 "Mere skæg end nogensinde", i 2020 "Større end nogensinde" og senest i 2023 med "Tættere på end nogensinde".

  Valdemar Pustelnik
  Valdemar er Comedyklubbens faste vært og har siden 2009 optrådt på scener over hele landet. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og har spillet med i en række tv-produktioner, hvor han bl.a. har optrådt flere gange med stand-up i Zulu Open Mic på TV2 Zulu.

  Valdemar har 5 soloshows i bagagen og spiller i 2023 og 2024 sit nyeste show “Gemmeleg".
  Denne aften er han vært og sørger for hygge og god stemning.
  Biografpremiere: Mandag 23. september
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:30
  Censur: Ikke vurderet

  fredag 11. oktober

  Udsolgt - HUSH unplugged | From one lifetime to another


  K

   fredag 11. oktober

   1t 20min

   Ikke vurderet

   Udsolgt - HUSH unplugged | From one lifetime to another

   20:00
   K - Sal 1 - Koncerter
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   K
   Koncerten er udsolgt - Døren åbnes kl. 19.00

   HUSH unplugged - From One Lifetime To Another

   20-året for Hush's tidløse debutalbum "A Lifetime" fejres til april, hvor den anmelderroste duo gæster de store koncertsale. Men heldigvis fortsætter jubilæet til efteråret med 28 koncerter i helt intime rammer.

   I år er det 20 år siden, at Hush - fri af tid og tone - sendte debuten, "A Lifetime", på gaden og ramte hitlistens 1. plads med akustisk guitar, banjo, lap steel og stilsikker country-pop. I en tid hvor storladen britpop og stadionrock satte dagsordenen, opnåede det "lille" album uventet stor succes. A Lifetime solgte i titusindvis, ramte lyttere på tværs af generationer og blev sit helt eget kapitel i nyere dansk musikhistorie.

   Sidste år annoncerede Hush en "A Lifetime" Jubilæumstour - og efterspørgslen for de ni april-koncerter i landets største koncertsale har været overvældende. Det er derfor med stor glæde, at sanger Dorthe Gerlach og guitarist Michael Hartmann nu kan løfte sløret for hele 28 unplugged-koncerter i efteråret!

   Vi indspillede det meste af debut'en hjemme i soveværelset, simpelthen fordi vi ikke ku' få en pladekontrakt i starten. Dét der var et benspænd endte faktisk med at blive nøglen til den lyd albummet har. En lyd som er meget 1:1 og supernærværende. Derfor giver det også SÅ meget mening at tage albummets sange med ud på de små spillesteder.

   Sådan fortæller Michael Hartmann om 'A Lifetime' og Dorthe Gerlach supplerer: Jeg kalder det for sjov vores anti-arena-tour. Det er også for at lyse på, at de små spillesteder og foreninger kan noget helt særligt når det handler om at opleve musik. De har været med os hele vejen, det var dér vi spillede vores første koncerter og vi har elsket at komme tilbage gennem alle årene.

   Som tourtitlen antyder, "From One Lifetime To Another", har Hush ikke stået stille de sidste 20 år, og selvom koncerterne tager udgangspunkt i debutalbummet, lover duoen også at der bliver smagsprøver på helt nye sange.

   De 28 akustiske koncerter løber af stablen fra 26. september i alle egne af landet, fra Vordingborg til Ishøj, fra Assens til Agger, fra Brønderslev til Tønder. Touren bliver en kærkommen forlængelse af et yderst imødeset jubilæum.

   Denne gang i intime rammer på landets små spillesteder og musikforeninger - der, hvor publikum og Hush mødte hinanden for allerførste gang
   Biografpremiere: Fredag 11. oktober
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 01:20
   Censur: Ikke vurderet

   lørdag 26. oktober

   Dream City Burnin


   K

    lørdag 26. oktober

    1t 30min

    Ikke vurderet

    Dream City Burnin

    20:00
    K - Sal 1 - Koncerter
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    K
    Peter Ingemann, Tømrerclaus, Kim Menzer og Søren Berlev, som spiller den psykedeliske rock, som var den genopstået!

    Med deres erfaringer fra bl. a. BURNIN RED IVANHOE, GASOLIN, SKOUSEN & INGEMANN og YOUNG FLOWERS bliver publikum inviteret til flyveture frem og tilbage ud i den danske rockhistorie, med dens særlige poesi, psykedeliske energi, og rå drive af de fire aktive herrer, der selv blev stjerner da det hele begyndte!
    Biografpremiere: Lørdag 26. oktober
    Instruktion:
    Skuespillere:
    Spilletid: 01:30
    Censur: Ikke vurderet

    lørdag 16. november

    Hotel Hunger


    K

     lørdag 16. november

     1t 30min

     Ikke vurderet

     Hotel Hunger

     20:30
     K - Sal 1 - Koncerter
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     K
     Tight, tungt, højt og tæt sammenspillet!

     Overraskende nyt fra Hotel Hunger: Bandet er i studiet og indspiller nyt album. Albummet udsendes i 2023. Knap 20 år efterbandets seneste udgivelse.

     De nye sange er blevet skrevet af lyst, og det er tydeligt, at det er legen og nysgerrigheden, der driver værket. ”Slut” (Album titel) byder på 10 numre, der umiskendeligt lyder som Hotel Hunger, men som bestemt ikke er blodfattige kopier af fordums materiale. Med erfaringer og inspirationer fra forskellige individuelle projekter gennem de sidste to årtier, har alle medlemmer bragt nye inputs med i studiet. Det kan høres.

     Legendariske Hotel Hunger blev gendannet i 2018 med en holdopstilling, der er identisk med bandet, der ellers gik til forlænget halvlegspause i 2005.
     Spillertruppen anføres naturligvis med vanlig flabet badboy-charme af velsyngende og karismatiske Jimmy Jørgensen.

     Men Hotel Hunger er stærkt tilbage: For efter 20 års heftig turnéaktivitet - og otte studiealbums -besluttede det populære rockorkester oprindeligt at sige tak for nu. Men nu er det legendariske band igen på scenerne, når de i efteråret 2023 drager på en eksklusiv turné rundt i Danmark. Og endda med et nyt album i 2023.

     Dansk Musik Leksikon fortæller om Hotel Hunger: "Bandet gik fra at være et pompøst klingende indierock-band i 1980'erne til et respekteret og originalt melodisk rockorkester i 1990'erne".

     Hotel Hunger blev dannet i 1989.
     De blev med første album ‘This Is Where the Fun Starts’, signet på Atlantic Records i USA, og siden udgav de albums på flere danske labels. Hotel Hunger har haft forskellige medlemmer i årenes løb, men består stadig af stadig af tre af de originale medlemmer; Jimmy Jørgensen, Henrik Botoft Andersen og Michael Ziegler.
     Biografpremiere: Onsdag 16. oktober
     Instruktion:
     Skuespillere:
     Spilletid: 01:30
     Censur: Ikke vurderet

     lørdag 7. december

     Udsolgt - Katrine Muff & Johannes Langkilde Julekoncert


     K

     Udsolgt - Ekstrakoncert - Julekoncert med Katrine Muff og Johannes Langkilde


     K

      lørdag 7. december

      1t 20min

      Ikke vurderet

      Udsolgt - Katrine Muff & Johannes Langkilde Julekoncert

      14:30
      K - Sal 1 - Koncerter
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      K
      JULEKONCERT MED KATRINE MUFF & JOHANNES LANGKILDE

      Kærligheden til musikken, fortællingen og fællesskabet er i centrum, når Katrine Muff og Johannes Langkilde byder på en koncertoplevelse fyldt med julemusik og fællessang. Publikum kan se frem til ikke bare at lytte, men også synge med på en samling af traditionelle julesange fra nær og fjern, elskede højskolesange og ikke mindst duoens egne favoritter fra den danske musikskat.

      Om de kommende koncerter udtaler Katrine Muff og Johannes Langkilde: "Vi ser hvert år frem til December, for det er en varm oplevelse at besøge kirker og spillesteder landet over. At så mange år efter år kommer til vores julekoncerter, fylder os med både stolthed og glæde, og vi er i fuld gang med at sammensætte et program fyldt med julemusik, som vi elsker. Vi glæder os allerede til jul."

      Johannes Langkilde er kendt som TV-vært gennem næsten 20 år, tidligere korrespondent i USA og forfatter til flere bøger. Som pianist og trompetist har Langkilde altid været hjemme i musikken, med et fundament i jazzen.

      Katrine Muff er foruden at være artist, komponist og korleder, desuden kendt som radiovært og tv-vært og sangcoach. Katrine har sine musikalske rødder i de danske salmer og Højskolesangbogen, hvor hun selv har fået optaget 5 af sine egne kompositioner. Hun trækker som solist på sit fundament i den danske pop-, vise- og højskoletradition.

      Som duo er Katrine Muff og Johannes Langkilde blandt andet kendt som værter på det populære DR-program "Fællessang".
      Biografpremiere: Lørdag 7. december
      Instruktion:
      Skuespillere:
      Spilletid: 01:20
      Censur: Ikke vurderet

      1t 30min

      Ikke vurderet

      Udsolgt - Ekstrakoncert - Julekoncert med Katrine Muff og Johannes Langkilde

      20:00
      K - Sal 1 - Koncerter
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      K
      På grund af stor interesse, kan vi hermed offentliggøre en ekstra julekoncert med Katrine Muff og Johannes Langkilde. Ekstrakoncerten er udsolgt.

      Kærligheden til musikken, fortællingen og fællesskabet er i centrum, når Katrine Muff og Johannes Langkilde byder på en koncertoplevelse fyldt med julemusik og fællessang. Publikum kan se frem til ikke bare at lytte, men også synge med på en samling af traditionelle julesange fra nær og fjern, elskede højskolesange og ikke mindst duoens egne favoritter fra den danske musikskat.

      Om de kommende koncerter udtaler Katrine Muff og Johannes Langkilde: "Vi ser hvert år frem til December, for det er en varm oplevelse at besøge kirker og spillesteder landet over. At så mange år efter år kommer til vores julekoncerter, fylder os med både stolthed og glæde, og vi er i fuld gang med at sammensætte et program fyldt med julemusik, som vi elsker. Vi glæder os allerede til jul."

      Johannes Langkilde er kendt som TV-vært gennem næsten 20 år, tidligere korrespondent i USA og forfatter til flere bøger. Som pianist og trompetist har Langkilde altid været hjemme i musikken, med et fundament i jazzen.

      Katrine Muff er foruden at være artist, komponist og korleder, desuden kendt som radiovært og tv-vært og sangcoach. Katrine har sine musikalske rødder i de danske salmer og Højskolesangbogen, hvor hun selv har fået optaget 5 af sine egne kompositioner. Hun trækker som solist på sit fundament i den danske pop-, vise- og højskoletradition.

      Som duo er Katrine Muff og Johannes Langkilde blandt andet kendt som værter på det populære DR-program "Fællessang".
      Biografpremiere: Lørdag 7. december
      Instruktion:
      Skuespillere:
      Spilletid: 01:30
      Censur: Ikke vurderet

      torsdag 27. februar

      Hayseed Dixie


      K

       torsdag 27. februar

       1t 30min

       Ikke vurderet

       Hayseed Dixie

       20:00
       K - Sal 1 - Koncerter
       VÆLG SPILLETIDSPUNKT
       K
       Koncert med Hayseed Dixie

       Så er de i Danmark igen og denne gang også i BASaren - Umodståelige Hayseed Dixie, Rockgraas eksponenterne fra "The Appalacian Mountains" i Tennessee.

       Det var nemlig her, det hele startede; hvor sanger, guitarist og manden bag det hele John Wheeler mødtes med et par ligesindede "hillbillys" over et par flasker whisky og intentionerne om at lave et noget anderledes bluegrass band.

       Det blev i John Wheelers studie i East Nashville, i det herrens år 2000, at deres første album kom til verden. Med stor kærlighed til Hank Williams og lige så stor kærlighed til hardrockerne AC/DC´s sange pakket ind i klassisk bluegrassforklædning med banjo, mandolin, guitar og violin og med John Wheelers lettere satiriske bud på, hvordan AC/DC´s sanger Bon Schott ville have lydt, hvis han var født som hillbilly i The Appalancians.

       "A Hillbilly Trtibute To AC/DC" var født, og albummet blev en kæmpesucces over det meste af verden, og det resulterede i 2 år uafbrudt turne, hvor alle kontinenter blev besøgt.

       Siden starten har Hayseed Dixie produceret ikke mindre end 17 albums, og de har spillet tæt på 1800 koncerter. Bandets 18. album kommer i løbet af efteråret 2024.

       Det er stadig John Wheeler, der leder og fordeler, synger, spiller guitar og violin, Jake Byers spiller bassen, og vildbassen "Hippy Joe Hymas" håndterer mandolinen og sidst men ikke mindst, er det Richard Collins, der fuldender denne efterhånden legendariske Rockgrass-konstellation.
       Biografpremiere: Torsdag 27. februar
       Instruktion:
       Skuespillere:
       Spilletid: 01:30
       Censur: Ikke vurderet