Nørregade 58
9700 Brønderslev
98801777

Arrangementer i BASaren

Nedenfor kan du se alle vores fremtidige arrangementer.lørdag 25. august

Ann-Mette Elten - Akustisk


K

  lørdag 25. august

  2t 00min

  Ikke vurderet

  Ann-Mette Elten - Akustisk

  20:00
  K - Sal 1 - Koncerter
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  K
  Sammen med Pa Slaget 12 bragede hun i 1987 igennem med "Hjem til Århus", der i dag for langst er blevet til en evergreen. Senere kom sange som "Ude pa det bla ocean", "Tag kæresten i handen" og "Jeg elsker dig som
  vinden blaser" samt de 4 succesfulde Lets Dance albums.

  Ann-Mette debuterede som solist i 1999 med albummet Refrain, der
  indeholdt klassikere fra gamle dage som f.eks. 'Hele ugen alene' og 'Tak for alle kyssene' og trods adskillige advarsler om, at det aldrig ville kunne lykkes at genfortolke gamle Giro 413 klassikere, solgte hun over 80.000
  eksemplarer af albummet.

  I november 2012 tog Ann-Mette et højst uventet skridt og udgav
  albummet 'Adagio - 12 klassiske sange' med et udvalg af nogle af de helt store og populare sange fra det klassiske repertoire som f.eks. Puccinis O Mio Babbino Caro og Nessun Dorma.

  Albummet blev indspillet i
  Rudolfinum-koncertsalen i Prag sammen med Prag-Philharmonikerne og
  udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer. hvilket i Danmark anses for at vare et meget stort antal for et rent klassisk album.

  Ann-Mette har i alt udgivet 6 solo-albums og kunne i 2011 fejre 25 års jubilæum med Pa Slaget 12.

  Hun har som solist og sammen med Pa Slaget 12 solgt mere end 1 million albums.
  Biografpremiere: Lørdag 25. august
  Instruktion:
  Skuespillere:
  Spilletid: 02:00
  Censur: Ikke vurderet

  lørdag 15. september

  Mentalistshow m/Martin Castor - Mentalisme, hypnose, kropssprog


  K

   lørdag 15. september

   2t 00min

   Ikke vurderet

   Mentalistshow m/Martin Castor - Mentalisme, hypnose, kropssprog

   20:00
   K - Sal 1 - Koncerter
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   K
   Martin Castor er en unik oplevelse set med danske øjne.Han er den eneste i Skandinavien som mestrer både scenehypnosens kunst samt moderne mentalisme til fingerspidserne. Han har optrådt til hundredevis af shows i Danmark, og 15 lande over hele verden.

   Alt fra TV til erhverv, og skoler til universiteter, privatfester og kommercielle events. Med en palette af ekstrem nøjagtighed, genial humor og kæmpe showmanship gør at Martin Castor er en ener i underholdning.Udover at have lavet diverse små TV optrædener, så har han været konsulent for Jan Hellesøe i alle 4 sæsoner af Fuckr med dn hjerne på DR3, og senest på 2018 udgaven af Danmark har talent fik han guldknappen af Jarl Friis Mikkelsen inden han af professionelle årsager trak sig fra programmet.

   Han har som eneste dansker optrådt som hypnotnisør i Las Vegas på en af de store kasino scener, og i 2018 optræder han ved flere lejligheder i både Los Angels og igen i Las Vegas med både hypnose og mentalisme.

   Han er IKKE en tryllekunstner, det er slet ikke hans baggrund. Men han er yderst begavet når det kommer til kropssprog, hypnose, fysisk og psykologisk manipulation, kunsten at kunne forvirre på flere planer, ubevidst påvirkning og en ordentlig portion humor.

   Derudover er han en af de bedst certificerede og højt uddannede instruktører der er i Europa indenfor hypnose, og en meget benyttet Keynote Speaker på de allerstørste Internationale hypnosekonferencer.

   Med stor respekt for Old School varieté mentalister og tyllekunstnere, tager Martin Castor moderne mentalisme til nye højder rent underholdningsmæssigt.

   Martin Castor har modtaget en International Award for sine hypnoseuddannelser, og har et hypnoseakademi i både Danmark og USA. Martin ved virkelig hvad der virker og hvad der ikke gør, og forstår at binde sin profession gnidningsløst sammen med super underholdning.

   I 2016 blev han kåret til at være blandt de 12 bedste i verden på verdens største hypnosekonference i Las Vegas.Vær klar til et show hvor du taber underkæben, og hvor hjernen giver fortabt når den prøver at finde ud af hvad der lige skete.

   Martin Castor er både modig og fokuseret når det kommer til hans shows - INTET er aftalt på forhånd, og det SKAL være totalt LIVE og AUTENTISK for at skabe den bedste oplevelse.

   Han inviterer endda de mest skeptiske personer på scenen, så de kan få en fantastisk oplevelse og prøve det på egen krop. På den måde for resten af publikum også en endnu bedre oplevelse.
   Biografpremiere: Lørdag 15. september
   Instruktion:
   Skuespillere:
   Spilletid: 02:00
   Censur: Ikke vurderet

   lørdag 29. september

   Sonja Hald


   K

    lørdag 29. september

    2t 00min

    Ikke vurderet

    Sonja Hald

    21:00
    K - Sal 1 - teater
    VÆLG SPILLETIDSPUNKT
    K
    Drilsk, livskraftig, dansk indierock - vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil og referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

    'Klæk' sagde det, da vasalstaten Danmark gik i krig. 'Klæk' sagde det, da Finansministeren solgte sit land og Skat pissede milliarder væk for et par fadøl. 'Klæk' sagde det, da sindet fik nok og måtte udvide.

    Og ’Klæk’ sagde det, da Sonja Hald fulgte op på 'Vækstplanen' med deres andet album den 25. februar 2017.

    Det er nu slaget skal stå og det er ikke for tøsedrenge. Du har måske set den mystiske skikkelse på turné rundt i landet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen. Måske under en ophedet debat om kønskvoter på de danske festivaler, har du bemærket dem.

    Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark.
    Biografpremiere: Lørdag 3. marts
    Instruktion:
    Skuespillere:
    Spilletid: 02:00
    Censur: Ikke vurderet

    fredag 26. oktober

    Mathilde Falch m/band


    K

     fredag 26. oktober

     2t 00min

     Ikke vurderet

     Mathilde Falch m/band

     20:00
     K - Sal 1 - Koncerter
     VÆLG SPILLETIDSPUNKT
     K
     Mathilde Falch har i oktober 2017 udgivet sit 4. album ’Som Børn På Ny’- et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb.

     Det er indspillet med Mathildes faste band, der også er med hende på landevejene: Adam
     Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor).

     Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

     ’Som Børn På Ny’ har Mathilde Falch skrevet til og om de børn der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og gå glip af barndommens ro. Med et håb om at disse børn senere i livet kan finde ind til barndommen i sig selv.
     Hurtigt fik ’Som Børn På Ny’ 5***** flotte stjerne af GFrock, som bl.a. skriver: Det lyder som om Falch har fundet vejen, og processen har kastet en af de stærkeste
     dansksprogede udgivelser jeg har hørt i år af sig.

     Falch virker hudløs ærlig, uden at blive decideret selvudleverende, gennem pladens 10 numre. Her er hverken en romantiseret flirt med mørket, eller det totale forfald, ej heller en blåøjet happy end og et jubeloptimistisk håb for fremtiden. Men der ER håb, selvom alle
     dæmoner ikke med garanti er fordrevet for evigt, og det virker lysere på den anden side, hvis man holder ved. Og GFrock afslutter: Teksterne er sunget med en cool, stedvis stoisk, ro af Falch. Jo, hun synger, men det
     er med en tillagt monoton klang og ro, som alle måske ikke vil finde lige fængslende, men som gik rent ind her. Det lyder både sejt og sårbart, skrøbeligt og stærkt når Falch får renset ud, på en måde hvor stemmen og teksterne får skabt noget der lyder meget ægte.
     Biografpremiere: Fredag 26. oktober
     Instruktion:
     Skuespillere:
     Spilletid: 02:00
     Censur: Ikke vurderet

     lørdag 10. november

     Back in Black


     K

      lørdag 10. november

      2t 00min

      Ikke vurderet

      Back in Black

      21:00
      K - Sal 1 - Koncerter
      VÆLG SPILLETIDSPUNKT
      K
      Back In Black er et AC/DC-show med dertilhørende kirkeklokke i Hells Bell, kanoner i For Those About To Rock og skoleuniform til guitaristen.

      Back In Black sætter en ære i at spille AC/DC så tæt på originalerne som muligt og levere et sceneshow med lige så meget knald på. Dermed er der lagt i kakkelovnen til et se- og høreværdigt allmost the real thing show med Back In Black.
      Biografpremiere: Lørdag 10. november
      Instruktion:
      Skuespillere:
      Spilletid: 02:00
      Censur: Ikke vurderet